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アイテム
ナツメ果実搾りかすの健康機能性及び食味性向上に資する菓子素材としての有用性
https://fpu.repo.nii.ac.jp/records/2000011
https://fpu.repo.nii.ac.jp/records/20000113c20eb0f-2396-443d-a991-30d2da32c342
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
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Item type | 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1) | |||||||||||||||||||||||||||||||||
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公開日 | 2024-04-18 | |||||||||||||||||||||||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
タイトル | ナツメ果実搾りかすの健康機能性及び食味性向上に資する菓子素材としての有用性 | |||||||||||||||||||||||||||||||||
言語 | ja | |||||||||||||||||||||||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
タイトル | Usefulness of Jujube Pomace as a Source of Triterpenoids and Its Utility as an Ingredient of Muffins Functionality and Taste Improvement | |||||||||||||||||||||||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||||||||||||||||||||||
言語 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
言語 | jpn | |||||||||||||||||||||||||||||||||
資源タイプ | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||||||||||||||||||||||||||
資源タイプ | departmental bulletin paper | |||||||||||||||||||||||||||||||||
著者 |
前川, 栄治
× 前川, 栄治
× 苧玉, 真生
× 坪井, 耀大
× Hamida, Khanom
× 坪谷, 香菜絵
× Joanna, Bajerska
× 村上, 茂
× 伊藤, 崇志
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書誌情報 |
巻 60, p. 117-124, ページ数 8, 発行日 2024-01-31 |
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出版者 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
出版者 | 福井県立大学 | |||||||||||||||||||||||||||||||||
言語 | ja | |||||||||||||||||||||||||||||||||
出版者 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
出版者 | フクイケンリツダイガク | |||||||||||||||||||||||||||||||||
言語 | ja-Kana | |||||||||||||||||||||||||||||||||
ISSN | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||||||||||||||||||||||||||||||
収録物識別子 | 0918-9637 |